top of page

Ensiapukoulutukset akuuttihoidon ammattilaisten pitämänä!

Räätälöidyt ensiapukoulutukset

Kauttamme räätälöidyt ensiapukoulutukset juuri sinun- tai ryhmäsi/työpaikkasi tarpeisiin. Suunnittelemme koulutuksen, joka auttaa täyttämään työpaikkasi lakisääteiset velvollisuudet. Koulutuksemme on muokattavissa sinun tai ryhmäsi erityisvaateiden mukaan esim. kemialliset aineet ym.

Koulutuksiin osallistujille jaetaan todistus opetetusta asiasta, jonka avulla voit osoittaa käyneesi vaaditut ensiapukoulutukset. Asiakkaan halutessa voimme huolehtia koulutusten ajantasaisuudesta ja ilmoitella, kun uusi koulutus on ajankohtainen.

Avoimet koulutuspäivät:

Sijainti: Nuutinkatu 13 talli 2, Jyväskylä (Yrityksen toimitilat)

 

Ruokailu ja kahvit: Kaikki koulutukset sisältävät 2 kahvit/pv (poisluettuna 4h hätäensiapu, jossa 1 kahvi), ruokailu omakustanteisesti lähialueen lounasravintoloissa.

 

Ilmoittautuminen: Koulutuksiin voi ilmoittautua verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse info@ambulanssi.net (sähköpostilla ilmoittautuneet laskutetaan koulutuksen yhteydessä pankki/luottokortilla).

Tunti: Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Peruutusoikeus: Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen koulutuspäivää. Alle 2 viikon tulleista perumisista joudumme perimään 50% koulutuksen hinnasta. Peruuttamatta jättämisestä joudumme laskuttamaan täyden kurssimaksun.

Todistus: Saat koulutuksesta todistukseksi kortin ja diplomin missä opetetut asiat löytyvät.

Koulutus1.jpg
bottom of page