Ensiapukoulutukset akuuttihoidon ammattilaisten pitämänä!

Räätälöidyt ensiapukoulutukset

Kauttamme räätälöidyt ensiapukoulutukset juuri sinun- tai ryhmäsi/työpaikkasi tarpeisiin. Suunnittelemme koulutuksen, joka auttaa täyttämään työpaikkasi lakisääteiset velvollisuudet. Koulutuksemme on muokattavissa sinun tai ryhmäsi erityisvaateiden mukaan esim. kemialliset aineet ym.

Koulutuksiin osallistujille jaetaan todistus opetetusta asiasta, jonka avulla voit osoittaa käyneesi vaaditut ensiapukoulutukset. Asiakkaan halutessa voimme huolehtia koulutusten ajantasaisuudesta ja ilmoitella, kun uusi koulutus on ajankohtainen.

Avoimet koulutuspäivät:

Sijainti: Nuutinkatu 13 talli 2, Jyväskylä (Yrityksen toimitilat)

 

Maksu: Laskutetaan koulutuksen jälkeen joko sähköpostiin tai kirjeenä asiakkaan toiveen mukaan.

 

Ruokailu ja kahvit: Kaikki koulutukset sisältävät 2 kahvit ja lounaan/pv (poisluettuna 4h hätäensiapu, jossa 1 kahvi).

 

Materiaali: Jokaisessa elvytyskoulutuksessa oppilas saa omaksi Mini-Anne nuken, jolla taitoja voi ylläpitää myös kotona.

 

Ilmoittautuminen: Koulutuksiin voit ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen koulutus@ambulanssi.net tai soittamalla numeroon 020-1552051. Liitä ilmoituksesi yhteyteen tiedot; kurssinumero, etu- ja sukunimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja haluatko laskun sähköpostiin vai kirjeenä. Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta kuittauksen sähköpostiin.

Tunti: Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Peruutusoikeus: Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen koulutuspäivää. Alle 2 viikon tulleista perumisista joudumme perimään 50% koulutuksen hinnasta. Peruuttamatta jättämisestä joudumme laskuttamaan täyden kurssimaksun.

Todistus: Saat koulutuksesta todistukseksi kortin ja diplomin missä opetetut asiat löytyvät.

Tulevat koulutukset:

12.1.2022 Hätäensiapu 4h (kurssinro 002)

(Sisältö: Toiminta onnettomuuspaikalla, potilaan tutkiminen, PPE, sydäniskurin käyttö, ilmatie-este, verenvuodon tyrehdyttäminen)

Hinta: 95,00€ (sis. alv 24%) Ilmoittautuneet 0/10.

29.-30.1.2022 Ensiavun perusteet 16h (kurssinro 003)

(Sisältö: Toiminta onnettomuuspaikalla, tajuttoman ensiapu, PPE, sydäniskurin käyttö, ilmatie-este, sokin tunnistaminen ja hoito, verenvuodon tyrehdyttäminen, yleisimmät sairaskohtaukset, palovammat, tapaturmat mm. murtumat, myrkytykset)

Hinta: 195,00€ (sis. alv 24%) Ilmoittautuneet 0/10.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Terveisin,

Jarno Pirkkalainen

Koulutuspäällikkö

Sairaanhoitaja AMK

Hoitotason ensihoitaja

koulutus@ambulanssi.net

p. 020-1552051

Koulutus1.jpg